top of page
Henkilökunta
tuua.png
Kuva: Anu Leppänen / ravinetti.fi
tuua png.png
Hevosten hyvinvoinnista olen vastuussa minä, Tuua Koponen. Olen ikäni ollut hevosten parissa. Lapsena viihdyin ratsujen parissa kilpaillen niin esteitä kuin kouluratsastustakin. Peruskoulun jälkeen tie vei Kiuruvedelle opiskelemaan lisää hevosista. Siellä ratsut vaihtuivat ravureihin, mikä vei täysillä mukaansa. Harjoittelu menikin Kytäjällä Korven Ilkan tallilla.
 
Ennen ulkomaille lähtöä ehdin työskennellä Puikkosen Petellä Vermossa. Ulkomailla, Italiassa ja Yhdysvalloissa, meni noin 3,5 vuotta. Vastuulla huippuhevosia ja isoja kilpailuita kiertäen. Sinä aikana hevosten hieronnat, venyttelyt ja jumppaamiset tulivat tutuiksi.
 
Takaisin raviurheilun pariin palasin viisi vuotta sitten, kun lapset varttuivat vanhemmiksi. Silloin tietysti suuntasin kohti Vermoa ja pitkäaikasen ystäväni Serkamon Antin talliiin ja myöhemmin Hautaviidan Janin tallille.
 
Ajatus omasta tallista alkoi kypsyä, kun näin sopivan hevostallin Ypäjällä.
 
Olen aina halunnut tehdä töitä hevosten parissa ja keskittyä nimenomaan toipilaisiin, missä työn tuloksen huomaa heti, kun hevonen palaa terveenä radoille. 
 
Avoimuus ja luottamus ovat minun luonteelleni hyvin tärkeitä piirteitä.
Tätä työtä tehdään rakkaudesta hevosiin ja raviurheiluun - suurella sydämellä.
Juha png.png
 Juha huolehtii tallin teknisestä puolesta sekä tilusten hoidosta.
JKP_8462.JPG
IMG_7087.jpg
muut talliapulaiset png.png
 Helmen Säihkeellä on kaksi omaa tallityttöä, Tuuan kaksi tytärtä,jotka auttavat tallin töissä. 
bottom of page